Acesta sunt zodiile care te seaca de energie! Uite de cine trebuie sa te feresti

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 09:43

Anumite persoane, chiar daca nu isi propun acest lucru, reusesc sa iţi absoarba toata energia cu comportamentul lor.

LOCUL 4: VARSATOR

La inceput iţi va placea sa gasesti pe cineva la fel de copilaros ca tine, la fel de entuziast, de plin de viaţa, de vizionar. Cu nativul Varsator vei avea senzaţia ca poţi schimba concepţiile oamenilor insa acest semn zodiacal poate sa tinda prea mult coarda in revoluţia la care se gândeste cu mare foc.

LOCUL 3: BERBEC

Berbecul te seaca de energie cu icapaţânarea sa.

Acest semn zodiacal are un sarcasm pe care nu il ascunde sub nicio forma, ba chiar il accentueaza daca il observi. Cu toate acestea, atunci când vede ca nu il mai poţi suferi, joaca puţin teatru si schimba rapid subiectul, numai ca desi pare mai maleabil tot in zona extrema duce si noul subiect.

LOCUL 2: SCORPION

Sa te fereasca Dumnezeu de un Scorpion cu ascendentul in Scorpion! Nu le tace gura niciodata si chiar si atunci când iţi fac complimente le fac pe jumatate.
Nu de puţine ori vei auzi de la un Scorpion expresii precum „Esti inteligent/a, dar nu prea” sau „Esti frumos/oasa dar nu prea”, ceea ce poate deveni insuportabil iar sa te antrenezi mereu ca sa le dai replica devine obositor.

LOCUL 1: citeste continuarea pe kfetele.ro!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: