Horoscopul saptamanii 13 - 19 iulie 2015! Afla ce ti-au pregatit astrele

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 09:44

Citeste previziunile tale astrologice pentru saptamana 13 - 19 iulie 2015.

BERBEC 21.03-20.04: Aveti de pus la punct, in aceste zile, o strategie de organizare cu fratii si cateva rude mai apropiate. Este atat de usor de stabilit ordinea mai ales daca nu va veti complica facand tot felul de comentarii pe marginea lucrurilor lasate neterminate. Ganditi-va ca acestea formeaza nucleul existentei dumneavoastra.

TAUR 21.04-21.05: Incepeti saptamana gandindu-va din ce in ce mai intens la finantele dumneavoastra.

Puteti incepe sa va imbunatatiti modul in care va ocupati de bani, inclusiv de felul in care ii cheltuiti. Intre timp, va faceti planuri sa va distrati alaturi de familie, acasa, si se pare ca aveti mare succes.

GEMENI 22.05-21.06: A sosit vremea sa va uitati atent in oglinda si sa va intrebati ce trebuie sa faceti pentru a va imbunatati imaginea. Poate ar fi cazul sa va schimbati lookul, poate garderoba ar trebui modernizata sau chiar sa va schimbati nuanta parului? Totul este sa va placa rezultatul!

RAC 22.06-21.07:

O mana de planete se aglomereaza in zodia dumneavoastra si acest lucru inseamna ca se vor intampla multe in spatele scenei. Fie veti convietui intr-o liniste bine meritata, fie va schimbati planurile si va orientati spre un alt hobby, nimic nu e sigur cu dumneavoastra. In weekend aveti cateva oportunitati financiare pe care nu ar trebui sa le ocoliti.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

LEU

22.07-22.08: Sunteti din ce in ce mai populari. Va stau alaturi... afla mai multe pe kfetele.ro!