Dila si Riza, santajati de Suat! Pentru a renunta la casnicie, barbatul pune o ultima conditie. Afla azi, de la 20.00, la Kanal D, care este aceasta si ce hotarare iau cei doi iubiti

Editor: Silviu Bunea Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:19

Chinuit de gandul ca Dila l-a inselat, Riza face investigatii pentru a afla ce se intamplase de fapt cu aceasta in noaptea accidentului.

Banuielile sale sunt confirmate de catre angajatii hotelului, care ii spun ca Dila si Suat au fost cazati in acea noapte, intr-un apartament nuptial.

Cuprins de gelozie, Riza o cheama pe iubita sa pentru a-i cere explicatii in legatura cu noaptea petrecuta alaturi de Suat. Intalnirea dintre cei doi degenereaza intr-o cearta, in momentul in care Riza afla motivul pentru care Dila fusese nevoita sa se vada cu Suat la hotel.

Desi Dila incearca din rasputeri sa il convinga pe Riza sa renunte la razbunare, acesta este mai hotarat ca niciodata sa il ucida pe Suat.

Orbit de furie, Riza merge la biroul lui Suat, hotarat sa il pedepseasca pe rivalul sau. Suat reuseste sa il calmeze pe Riza, spunandu-i ca va divorta de Dila, in schimbul unei mari sume de bani. Conditia impusa de Suat il determina pe Riza sa ii crute viata acestuia.


Azer si Fatma merg la tribunal pentru a divorta. Daramata de tristete, Fatma ii inapoiaza lui Azer inelul primit in dar la nunta lor, spunandu-i ca l-a purtat cu drag, in ciuda neintelegerilor dintre ei. Pe de alta parte, Azer afiseaza o atitudine indiferenta, desi regreta pierderea femeii iubite.

Pe de alta parte, Suat isi joaca o ultima carte. Acesta profita de vulnerabilitatea sotiei sale si recurge din nou la santaj.
Suat ii promite Dilei ca ii va acorda divortul si va scapa de el pentru totdeauna, daca ii va ceda jumatate din averea familiei Barazoglu.

Vor accepta Dila si Riza, conditiile impuse de Suat? Veti putea afla, urmarind un nou episod din serialul "Dila", de la ora 20:00, la Kanal D.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Ce părere a avut Dan Bălan despre Arsenium, atunci când s-au cunoscut: "Mă privea de sus, dar asta e chestia lui, așa privește el oamenii!"

 

Taguri: