Kanal D, lider de audienta!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 09:44

O fi fotbalul rege, dar emisiunile „Asta-i Romania” si „ Nora pentru Leana” au batut campioana, pe Steaua!

E drept, nu la fotbal, ci la rating.  Ba, mai mult, postul nostru a fost lider incontestabil de audienta. Ce subiecte i-au fascinat pe telespectatori, vedeti chiar acum.

Kanal D a fost lider  incontestabil de audienta  sambata seara, in  intervalul orar 21:00-21:15, emisiunea „Asta-i Romania” a fost pe primul loc in preferintele dumneavoastra.

Mai mult, in intervalul orar 20:00-23:30, „Asta-i Romania” si „Nora pentru Leana” au fost mai sus in grila decat primul meci din campionatul national, jucat intre  Steaua- Petrolul.

Astfel Kanal D s-a situat pe locul doi pe toate targeturile All Urban, Urban si National.


Povestea gurului care s-a facut stapan de suflete i-a lasat cu gura cascata pe telespectatori. Si nu vorbim de fictiune, ci de o realitate cutremuratoare si declaratii halucinante care starnesc atat revolta cat si mila.

Minutul de aur, cand emisiunea a fost lider absolut de audienta a vizat momentul in care auto-intitulatul-guru de la Brad facea declaratii socante cu o senitatate inexplicabila in fata reporterului „Asta-i Romania”.



Si povestile de viata nu se opresc aici! Se anunta o vara plina de neprevazut iar din toamna un nou sezon exploziv! Viata plina de sare si piper a cuplului Leana si lui Costel face deliciul publicului. Si pentru ca va plac, aflati ca din august incepe un sezon nou.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.