Dila - Rezumatul episodului 53

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:19

Gelozia Dilei atinge cote maxime!

Dila merge la ferma, la Riza, insa aceasta va fi socata dupa ce Dila afla ca Arzu locuieste acolo. Pentru a se convinge, va merge ea insasi la ferma. Ceea ce vede nu este pe placul inimii ei: Arzu afiseaza o atitudine relaxata si fericita de parca ar fi stapana casei. Evident, este doar o aparenta, dar Dila nu percepe asa situatia.

“Am vrut sa vin sa vad cu ochii mei, fiindca nu credeam.

Ce o sa spui, Riza? Ce o sa-mi explici de data asta? De ce mi-ai ascuns faptul ca e aici?”, i-a spus Dila lui Riza.
/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16784768/1/media-143685481066951700.jpgOricat s-ar stradui, Riza nu o poate convinge pe femeia iubita ca a fost nevoit sa o accepte in casa pe Arzu pentru o perioada determinata. Melis, fiica lui Riza, da semne ca s-a saturat de acelasi subiect de cearta. Ea crede ca Dila este motivul pentru care parintii ei nu pot fi impreuna, drept pentru care ii vorbeste foarte urat:”Ajunge, Dila! Ne-am saturat de tine! Ii superi si pe mama, si pe
tata. Nu te vrea nimeni in casa asta!”.

Din nou, Riza se afla intr-o situatie delicata: va plati foarte scump pentru ca a avut incredere in Arzu.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Raluca Podea, mărturisiri șocante despre tatăl ei, la mai bine de un an de la decesul lui. „Era pur și simplu el, după care s-a transformat în abur”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.