Revedere emotionanta: Yaman isi intalneste tatal! Nu rata primul episod din noul sezon, astazi, de la 21.00, dupa „Dila”, la Kanal D

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:20

Serialul „Yaman” revine la Kanal D, in aceasta seara, cu un nou sezon! Povestea imposibila de iubire dintre Yaman si Mira continua asadar sa ii tina cu sufletul la gura pe fanii productiei.

In primul episod al celui de-al doilea sezon, Yaman isi intalneste tatal, ultima piesa lipsa din puzzle-ul trecutului sau. Intalnirea emotionanta intre Yaman si cel care i-a dat viata are loc in localul unde mama tanarului canta. Revederea ii lasa muti de uimire pe membri familiei;  acestia nu reusesc sa isi gaseasca cuvintele, iar Nevin, mama lui Yaman, este socata si se opreste din cantat cand isi vede fiul alaturi de tata.

Yaman si Turan o asteapta pe Nevin in culise, dar contrar asteptarilor, femeia il dojeneste pe fostul sot pentru ca in toti acesti ani a lasat-o singura cu doi copii, fara niciun fel de ajutor. Ca si cum ar vrea sa recupereze timpul „pierdut”, Yaman ii povesteste tatalui sau intr-un suflet despre Mira, femeia care l-a cucerit iremediabil.

O noua confruntare il provoaca pe Yaman si il face sa se intoarca in bratele Mirei.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Primul episod al sezonului doi din serialul "Yaman" va fi difuzat in aceasta seara, de la ora 21:00, imediat dupa serialul „Dila”.

Nu ratati deznodamantul povestii intre Dila si Riza, in aceasta saptamana, in ultimele patru episoade, difuzate la Kanal D!

##VIDEO141820##

 

Taguri: