S-a nascut barbat, dar la 13 ani a devenit, fara sa vrea, femeie. Milioane de oameni sufera de acest sindrom necunoscut

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 22 aug 2021, 14:50

La varsta de 13 ani, Charli Darling a simtit ca era diferit fata de alti baieti de aceeasi varsta.

Charles Darling s-a nascut cu organe genitale masculine, asa ca parintii l-au crescut ca pe un baiat. Ajuns la varsta pubertatii, in loc sa i se ingroase vocea, tanarul  a trecut printr-o schimbare si mai grea- i-au crescut sanii.

Lui Charles au inceput sa ii creasca soldurile iar silueta i-a devenit mai feminina. Pentru urmatorii 5 ani, a purtat doar haine largi, incercand sa isi ascunda corpul.

La varsta de 18 ani, doctorii i-au dezvaluit ca sufera de sindromul Klinefelter, adica avea un cromozom X in plus.

"La inceput am fost confuza, pentru ca am crescut ca un baiat, dar ma simteam fata, nu stiam cu cine sa vorbesc", a spus Charli, numele feminin pe care l-a adoptat femeia in varsta de 38 de ani. La 21 de ani, ea a cunoscut o alta persoana hermafrodita si a realizat ca nu are nimic de ascuns si ca poate duce o viata fericita.


"Am trecut prin multe, dar acum sunt o femeie mandra si puternica. Cand ma uit in oglinda vad o femeie frumoasa care a trecut printr-un drum infiorator, dar am ajuns la celalalt capat si sunt fericita", a marturisit ea.

In lume, sunt aproximativ 12 milioane de persoane care au un cromozom X in plus, insa majoritatea traiesc toata viata fara diagnostic.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”