Mugur Mihaescu – ritualul secret

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 20:20

In ciuda faptului ca in ultimele saptamani a avut un program intensiv de filmari pentru noul sezon „Vacanta Mare”, ce va fi difuzat de la finele lunii august, la Kanal D, Mugur Mihaescu arata ca si cum ar fi total lipsit de griji si de stres.

Un coleg de filmari chiar a glumit pe seama lui: “Auzi, Mugur, cica ti-ai facut operatii estetice, ca Putin!”; dar indragitul actor tine sa-l contrazica.  Reteta pentru un ten „odihnit” pare a fi la indemana oricui:“In ultimul timp, imi dau regulat cu niste creme cu vitamine, pentru ca mi se cam crapa pielea. Nu mi-am facut in viata mea operatii estetice.

Nici nu stiu ce presupune asta! Dar este foarte bine daca oamenii isi fac operatii ca sa arate mai tineri.

Stiinta a progresat foarte mult si sper sa apuc si eu vremea cand medicina va anunta ca oamenii vor trai sute de ani. Insa, indiferent cum ar fi fata mea, mie imi vine mereu sa cant "Forever Young”, a glumit liderul grupului Vacanta Mare.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.