E incredibil ce i se intampla acestei tinere cand ajunge la perioada menstruatiei! Nicio femeie nu si-ar dori asa ceva

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 26 sep 2020, 07:10

La prima vedere Sophie Loader pare normala, insa sufera de o afectiune ciudata care ii transforma viata intr-un cosmar.

Tanara, in varsta de 23 de ani, s-a nascut cu ceea ce se numeste uterus bicornis, o malformatie din cauza careia are doua utere si un singur vagin. Astfel, cand ajunge la perioada menstruatiei, Sophie are dureri cumplite, asemanatoare celor care apar in timpul travaliului.

Acest lucru se intampla din cauza faptului ca cel de-al doilea uter se umple aproape complet cu sange, iar corpul reactioneaza ca si cum tanara ar urma sa nasca.



Ea povesteste ca sufera extrem de tare in aceasta perioada, iar durerile pot tine pana la 72 de ore.

"Multa lume nu ma crede, insa am avut travaliu de peste 100 de ori pana acum. Sa spui ca durerile pe care le am sunt cumplite este o greseala, e mult mai mult de atat! Prima oara am avut un astfel de travaliu la varsta de 13 ani.
Eram extrem de speriata, nu stiam ce se intampla cu mine, nu mai simtisem niciodata asemenea dureri. Pana si doctorul credea ca urmeaza sa nasc", spune Sophie.

Din nefericire nu exista niciun remediu pentru boala ei, ea fiind internata pana acum de peste 30 de ori pentru a trece cu bine de perioadele critice.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: