Vino la casting! Sambata, 1 august, Caravana "Roata Norocului" ajunge la mare

Editor: Silviu Bunea Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:20

Ana-Maria Barnoschi si Bursucu’ (Adrian Cristea) pleaca prin tara sa ii gaseasca pe cei mai norocosi posibili concurenti la "Roata Norocului". A treia locatie in care va ajunge caravana cu premii si voie buna este Plaja Europa FM, dintre Saturn si Venus.

Pe langa interviurile de recrutare a concurentilor pentru emisiunea "Roata Norocului", vor avea loc evenimente organizate pentru publicul larg, astfel ca, pe 1 august, in intervalul orar 11:00 – 19:00, pe Plaja Europa FM dintre Saturn si Venus, toti cei prezenti in spatiile special amenajate de Kanal D, fie ca doresc sau nu sa se inscrie la concursul televizat, isi vor putea exersa norocul la Roata si castiga premii instant.



De asemenea, ii vor putea cunoaste indeaproape pe Ana-Maria Barnoschi si pe Bursucu’, prezentatorii noului sezon "Roata Norocului", cel mai iubit show-concurs ce va fi difuzat de la finalul verii la Kanal D.

Singura conditie pentru participantii la castingul" Roata Norocului" este sa fi implinit varsta de 18 ani. La acest show-concurs pot participa toti doritorii, indiferent de educatie, varsta, categorie sociala.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

A treia locatie in care va ajunge caravana cu premii si voie buna este Plaja Europa FM, dintre Saturn si Venus.

Vino la casting, te asteapta Bursucu' si Ana Maria Barnoschi.

Posted by Roata Norocului on  28 Iulie 2015