Vino la Casting! Sambata, 8 august, Caravana "Roata Norocului" ajunge la Bucuresti!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 09:57

Ana-Maria Barnoschi si Bursucu’ (Adrian Cristea) pleaca prin tara sa ii gaseasca pe cei mai norocosi posibili concurenti la "Roata Norocului". Al patrulea oras in care va ajunge caravana cu premii si voie buna este Bucuresti.

Pe langa interviurile de recrutare a concurentilor pentru emisiunea" Roata Norocului", vor avea loc evenimente organizate pentru publicul larg, astfel ca, pe 8 august, in intervalul orar 11:00 – 19:00, in Sun Plaza, toti cei prezenti in spatiile special amenajate de Kanal D, fie ca doresc sau nu sa se inscrie la concursul televizat, isi vor putea exersa norocul la Roata si castiga premii instant.



De asemenea, ii vor putea cunoaste indeaproape pe Ana-Maria Barnoschi si pe Bursucu’, prezentatorii noului sezon "Roata Norocului", cel mai iubit show-concurs ce va fi difuzat de la finalul verii la Kanal D.

Singura conditie pentru participantii la castingul "Roata Norocului" este sa fi implinit varsta de 18 ani. La acest show-concurs pot participa toti doritorii, indiferent de educatie, varsta, categorie sociala.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”