Care este ingredientul din bucataria ta care accelereaza cel mai tare procesul de imbatranire

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 09:59

Procesul de imbatranire este in mod esential legat si de alimentatie, astfel ca una dintre cele mai importante schimbari o reprezinta optimizarea nivelului de insulina prin alimentatie corecta si exercitiu fizic, afirma nutritionistul Lygia Alexandrescu.

Potrivit specialistului, mentinerea nivelului optim de insulina si leptina se pare ca reprezinta cheia spre incetinirea proceselor de imbatranire. Consumul de alimente bogate in zahar este cel mai rapid si sigur mod de a accelera procesele de imbatranire din organism.

Studiile arata ca o buna strategie anti-imbatranire presupune limitarea zaharurilor si aportul alimentar de proteine (carne de pasare crescuta fara hormoni estrogeni, oua de la aceste pasari, lactate provenite de la animale care pasc libere, peste de captura) si grasimi nesaturate de buna calitate (ulei de masline, de cocos, avocado, nuci si alte oleaginoase), dar si o serie alte

interventii simple asupra stilului de viata.

Cititi continuarea pe kfetele.ro.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”