Decizie socanta pentru o mama de tripleti: isi omoara un copil sau le risca viata celorlalti

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 09:59

Chloe Dunstan are 22 de ani si a fost insarcinata cu tripleti, pe care i-a nascut la doar 28 de saptamani.

Chloe si Rohan Dunstan sunt un cuplu de tineri australieni, din Perth. In urma cu cateva luni, Chole a ramas insarcinata cu tripleti, doi baieti si o fata, insa sarcina a fost una cu probleme. Doctorii i-au sfatuit sa o lase pe fetita sa moara, pentru a-i salva pe ceilalti doi copii.

Alternativa era ca cei trei bebelusi sa fie nascuti mai devreme, ceea ce le punea tuturor viata in pericol.



"A fost cea mai usoara si cea mai grea decizie pe care am luat-o vreodata", a povestit Chloe. "Henry si Rufus o duceau foarte bine si aveau nevoie de inca cateva luni in burta mamei, dar nu cu costul vietii surorii lor", a continuat ea.

La 28 de saptamani, cei trei copii au ajuns pe lume. Din pacate, micuta Pearl are nevoie de respiratie artificiala si te tratament cu antibiotice pentru ca are sistemul imunitar foarte slabit.


"Acum, ca s-au nascut, nu simtim ca sunt inca ai nostri", a marturisit Chloe. Cei trei tripleti vor mai petrece cateva luni in spital, inainte de a se alatura celor trei frati mai mari care ii asteapta acasa.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”