Burta i se marise si avea greturi in fiecare dimineata. Si-a facut 7 teste de sarcina, dar toate au iesit negativ. A avut un soc cand s-a dus la doctor si si-a facut o radiografie! Ce era in burta ei

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 10:01

Louise Bryant, o femeie din Marea Britanie, a avut de curand o experienta dramatica, pe care nu o va uita prea usor.

Tanara, in varsta de 25 de ani, a observat in urma cu 4 luni ca burta i se umflase si ca are stari de greata in fiecare dimineata. Initial a crezut ca este insarcinata si a facut un test, insa acesta a iesit negativ.

Pentru a confirma rezultatul, Louise a mai facut inca un test la o luna distanta, dar rezultatul a fost acelasi. Speriata, a inceput sa caute pe internet bolile asociate simptomelor sale; asa a ajuns sa banuie ca sufera de cancer ovarian.



S-a dus la un control de specialitate, insa la o prima vedere medicii i-au spus ca nu are nimic grav si ca totusi, cel mai probabil, este vorba despre o sarcina. Au pus-o astfel sa faca inca 5 teste de sarcina, dar de fiecare data rezultatul a fost negativ.

In cele din urma tanara a fost supusa unor teste amanuntite, iar rezultatul a fost unul care a devastat-o: avea o tumoare de marimea unei mingi de fotbal pe ovarul drept.


Din fericire, dupa o operatie de 4 ore, aceasta a fost inlaturata cu succes iar fertilitatea nu i-a fost afectata.

"Ajunsesem sa fiu convinsa ca nu sunt insarcinata si ca am altceva, insa doctorii mi-au cerut in mod repetat sa fac alte teste de sarcina. Nu ii invinovatesc pentru ca nu au gasit din primele incercari adevarata cauza a simptomelor mele, ceea ce am avut eu este o forma extrem de rara a cancerului ovarian, doar 60 de femei din Marea Britanie mai sunt diagnosticate cu asa ceva in fiecare an.
Ma bucur ca am scapat si ca totul s-a terminat cu bine", spune Louise.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: