Imagini de groaza surprinse in orasul Brasov. Zeci de oameni au fugit mancand pamantul cand au vazut ce vine peste ei

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 10:03

Iata momentul care a bagat o spaima teribila in toti cei pe care-i vedeti. E o harmalaie de nedescris. Se aud tipete, iar oamenii fug sa se puna la adapost.

Deodata, rafalele de vant prind totul ca intr-un vartej. Iar barbati in toata firea fug care -incotro, din calea lor. Disperata ca nu va ajunge cu copilul la loc ferit, aceasta mama si-a luat fetita in brate. Inspaimantata, copila si-a prins cu putere bratele in jurul ei. Amandoua stau sub o umbrela luata de la sezlonguri. E singura care le poate feri de urgia abatuta din cer.

Speriat, tanarul parca nici nu stie cum sa iasa mai repede din piscina.

Isi fereste capul si o rupe la fuga.  Si nu e singurul. Intr-o fractiune de secunda, alti trei ies rapid din apa.


Nu se mai vede nimic in fata.  Cateva secunde mai tarziu, ploaia de gheata ii alunga chiar si pe cei care nu s-au temut de ea, la inceput. Imaginile au fost surprinse pe un strand din Brasov. Dar priviti ce s-a intamplat cu cateva minute inainte, in Busteni.


Ruperea de nori aproape ca a transformat orasul intr-un lac imens. Pe de alta parte, daca in centrul tarii, apele au curs suvoaie pe strazi, in sudul topit in a treia zi de canicula, apele au curs pe oameni.

In Mehedinti si in Dolj a fost cod portocaliu de canicula. Temperatura a sarit de 39 de grade celsius, la umbra, astfel ca politistii le-au dat apa trecatorilor.
Cald va fi si in zilele ce urmeaza, spun meteorologii care anunta inca o saptamana de foc.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”