SABBAGH IN ACTIUNE: Oricat de greu v-ar incerca viata, nu uitati niciodata ca drogurile nu sunt o solutie!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 10:03

Dimpotriva, nu fac decat sa distruga vieti si destine! E si cazul tanarului pe care vi-l prezentam in aceasta seara.

Fiti cu mare bagare de seama la anturajul copiilor dumneavoastra! Nu toti prietenii sunt de incredere! E sambata noapte! Tinerii petrec in cluburi si pub-uri. Unora nici muzica, nici dansul nu reusesc sa le ridice moralul. Stim cu totii ca in viata sunt si astfel de momente in care nimic nu merge cum trebuie. Si cum un ghinion nu vine niciodata singur, barbatul care si-a parcat masina intr-un loc retras le trezeste suspiciuni politistilor.

Oamenii legii il roaga sa coboare si trec la o verificare amanuntita a automobilului.

Tanarul nu scoate niciun cuvant, dar este extrem de agitat. Are si de ce, dupa numai cateva minute, politistii gasesc substantele interzise. Tanarului nu i se pare nimic anormal ca are droguri in masina. E foarte suparat pe oamenii legii.
Omului i se cam impleticesc si limba si picioarele. Oare cum o fi ajuns cu masina intreaga pana aici?

Suspiciunile oamenilor legii cresc.

E cam mare cantitatea gasita ca sa fie vorba numai de consumul propriu.Prietena barbatului incearca sa-i gaseasca o scuza. Spune ca barbatul e foarte deprimat de cand a venit din Anglia.

Incerc sa-i dau tinerei un sfat. Pe care vi-l dau si dumneavoastra! Selectati-va foarte bine prietenii. De parca nu avea suficiente necazuri, tanarul s-a ales si cu un dosar penal. Cantitatea de stupefiante gasita asupra lui era destul de mare pentru a fi vorba doar de un simplu consum
de droguri.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.