VIDEO Leo, Renata si Dana Criminala s-au luat la bataie in Delta! El le-a injurat si le-a strans de gat, ele l-au scuipat si i-au dat cu spray lacrimogen in ochi! Imagini DEMENTE aici

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:20

S-a lasat cu bataie in Delta!

Weekendul petrecut de Leo, Dana Criminala si Renata departe de Bucuresti a iesit urat de tot! S-au batut intre ei precum chiorii, iar Leo a primit o doza zdravana de spray lacrimogen in fata!

Cum a inceput totul? Renata a innebunit de furie cand a aflat ca fostul ei iubit vrea sa doarma in aceeasi camera cu mama ei, iar pe ea sa o cazeze intr-o camera separat.



Enervata ca mama ei a mers in camera lui Leo, desi ii spusese ca se duce doar sa vorbeasca cu el, a batut la usa, insa ei se incuiasera acolo. A tras disperata de clanta si nimic! Leo a povestit apoi ca nici macar nu a auzit ca Renata le batea la usa.

Vedeti un clip video halucinant pe wowbiz.ro.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.