Cafea verde cu ghimbir! Aceasta este combinatia corecta pentru slabit!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 10:04

Una dintre metodele de slabire naturala cele mai folosite in Japonia, Rusia si Coreea de Sud este reteta cu cafea verde si ghimbir.

Datorita rezultatelor foarte bune pe care le are, aceasta reteta de slabit foarte apreciata in tarile din Orient a castigat in ultimii ani mult teren si printre femeile din tarile occidentale.

Cateva studii europene au incercat sa verifice daca dieta cu cafea verde si ghimbir are chiar rezultatele despre care se vorbeste iar concluzia a venit ca o confirmare, cele mai multe dintre participantele supraponderale la aceste experimente au pierdut in greutate un numar de kilograme semnificativ.



S-ar parea ca cele mai vizibile rezultate au fost impotriva maselor de grasime de pe abdomen si de pe picioare (pana la 16% din tesutul adipos), fara ca simultan sa se tina o dieta alimentara speciala sau sa practice si un program de exercitii fizice.

Participantele la studiu au trebuit sa bea cate 1-2 cesti de cafea verde cu ghimbir zilnic timp sa 4 saptamani.

Cafeaua verde este deja celebra pentru reducerea poftei de mancare dar in acelasi timp are si o usoara actiune diuretica precum si efect laxativ.
Ghimbirul completeaza cu succes aceste proprietati ale cafelei, si, in acelasi timp, intareste imunitatea, imbunatateste starea pielii si curata organismul de toxine.

Cititi continuarea pe kfetele.ro.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”