A vrut sa aiba un fund perfect, dar cand a vazut ce i-a facut esteticianul a avut un soc! "Parca muscase un rechin din mine"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 26 sep 2020, 05:00

Femeia din imaginile alaturate a trait un adevarat cosmar in incercarea de a arata mai bine.

Heidi Faulkner, in varsta de 36 de ani, a reusit sa slabeasca nu mai putin de 50 de kilograme. Desi fizic se simtea mai bine, aceasta reducere drastica a greutatii nu a venit fara a-i lasa urme pe corp: pielea de pe fund ii atarna foarte mult si era foarte inestetica.

"Corpul meu arata ca cel al unei femei batrane. Din cauza ca am slabit extrem de mult am ramas cu un surplus mare de piele, care atarna.

Acest lucru se vedea in special in zona fundului", a declarat Heidi.

Hotarata sa rezolve aceasta problema si sa isi recapete frumusetea si increderea in propria persoana, femeia a mers la o clinica privata din Praga pentru a-si face o operatie de corectare a feselor.

Spera ca, la final, sa aiba un fund frumos si bombat. Rezultatul a fost insa dezastruos: ramasese cu doua cicatrici imense pe fese, iar fundul i se lasase si mai mult, deoarece doctorul eliminase prea multa grasime din acea zona.


"Practic nu mai aveam fund deloc, aratam ca si cum as fi fost muscata de un rechin. Aveam practic carnea sfasiata, a fost ingrozitor. In plus, nici nu puteam sa stau in sezut pentru ca aveam dureri foarte mari", a spus ea.

Dupa cateva luni Heidi a apelat la o alta clinica pentru a repara greselile facute de primul estetician. Din fericire, rezultatul operatiilor este mult mai bun, iar ea incepe sa arate asa cum isi dorea de la bun inceput.


Puteti vedea cum arata Heidi dupa interventia chirurgicala aici. Va avertizam ca imaginile sunt socante!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”