Manastirea Prislop, loc de pelerinaj pentru vedete! Cine sunt artistii care i-au cerut ajutor parintelui Arsenie Boca

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:20

Manastirea Prislop, locul in care se afla mormantul parintelui Arsenie Boca, a devenit loc de pelerinaj pentru orice vedeta care se respecta.

Credinta l-a schimbat profund pe Costi Ionita. Compozitorul de azi se pare ca nu mai are nicio legatura cu cantaretul de manele de acum multi ani. Costi e mult mai evoluat spiritual iar, de cand a calcat pragul Manastirii Prislop, forta e cu el. Costi a devenit un promotor al gandirii pozitive, face yoga, iar meditatiile reprezinta ritualul sau zilnic. Si-a dorit nespus si probabil s-a rugat cu tarie sa cunoasca succesul international, iar minunea s-a intamplat.

Ii merge din ce in ce mai bine, ca doar a ajuns recent la una dintre cele mai vizionate emisiuni din America, Today Show de la NBC.

Pepe si Raluca Pepe este si el un barbat foarte credincios, iar anul trecut nu a ezitat sa ajunga in acel loc sacru alaturi de fetita lui si sotia Raluca, care la vremea respectiva era insarcinata! Oare s-a rugat sa devina tata de baiat? El a devenit tatal a doua fetite superbe, dar nu-i timpul pierdut.

Asa-zisa desginerita Sonia Trifan a simtit pe propria ei piele puterea credintei. Diva marturiseste ca un singur drum catre manastirea Prislop, din judetul Hunedoara, i-a schimbat viata. Dupa ce a suferit un preinfarct, Sonia se roaga doar pentru sanatate.

Scandalul cu Beyonce de Romania si-a pus amprenta asupra Narcisei Guta. Dupa problemele cu politia, ea a fugit la Prislop unde s-a rugat pentru sanatatea fiului ei si pentru rezolvarea problemelor.

Mult a suferit si Cristina Spatar in perioada in care sotul ei era arestat. A incercat sa-si gaseasca linistea sufleteasca tot la Arsenie Boca.  Toamna trecuta, la nicio luna dupa ce Alin Ionescu fusese retinut, artista s-a refugiat la manastirea Prislop ca sa se roage pentru el si iata ca rugile ei au fost ascultate, caci acum sunt din nou impreuna.

Cristina Spatar si Alin

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Fotografia

cu Mihai Traistariu la coada la mormantul lui Arsenie Boca a facut inconjurul  Internetului. Zambitor, artistul s-a laudat cu faptul ca se roaga la acea manastire ca sa castige locul I la Eurovision.

De la Dubai, la Prislop! Pierderea mamei a facut-o pe Ramona Gabor sa se indrepte mai mult spre Dumnezeu. Uite asa a ajuns in lacasul sfant unde s-a rugat pentru sufletul celei care i-a dat fiinta.

E plina de tatuaje si se saruta cu femei, dar e pioasa din cale afara.  Roxana Vancea merge foarte des la mormantul lui Arsenie Boca si a declarat ca nu face asta pentru ca este la moda, ci pentru ca a simtit anumite imbunatatiri ale vietii ei, dupa ce a trecut pragul bisercii.

##VIDEO141430##

Pe final, va reamintim patania traita de surorile de la Bambi.

Raluca si Denisa s-au rugat pentru sanatate si iubire la mormantul parintelui Arsenie Boca, iar ca sa le poarte noroc, au luat drept amintire cateva pietricele, din acel loc sacru. De atunci, caci a urmat o perioada plina de ghinioane. O superstitie spune sa nu iei cu tine nimic de la parinte, asa ca bambinele s-au intors special la Prislop ca sa lase pietricelele buclucase.