Ii este rusine sa mai iasa din casa dupa ce a observat ce ii creste in gura! Medicii nu au mai vazut asa ceva

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 26 sep 2020, 04:15

O femeie din Marea Britanie traieste un adevarat cosmar dupa ce o afectiune ciudata i-a schimbat complet fizicul.

Charlotte Bateman, in varsta de 49 de ani, s-a ales cu o boala a gingiilor pe care a incercat sa o trateze la un cabinet stomatologic. Se pare insa ca dentistul nu a facut treaba buna iar pacienta s-a trezit ca ii cresc 2 dinti foarte ascutiti, asemanatori celor de vampir.

"Gingiile imi sangerau foarte tare, asa ca am mers la un stomatolog. Nu mi-a spus exact ce se intampla, mi-a facut un control si m-a trimis acasa.

Am incercat sa ii spun si ca imi simt dintii ciudat, ca se misca foarte tare, ca si cum s-ar deplasa, dar m-a asigurat ca nu am de ce sa imi fac griji", povesteste femeia.

Peste cateva zile a observat cu stupoare ca, intr-un ritm foarte rapid, au ajuns sa ii creasca in gura doi dinti ascutiti, asemanatori celor de vampir. Defectul nu putea fi ascuns si se vedea cu ochiul liber, motiv pentru care lui Charlotte ii este jena sa mai iasa din casa.


Ea a dat in judecata dentistul si, in cele din urma, dupa un proces indelungat, a obtinut despagubiri de 25.000 de lire sterline. Femeia intentioneaza sa foloseasca acesti bani pentru a-si reface complet dantura.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.