Te lasa pur si simplu fara cuvinte modul in care unii alesi locali inteleg sa-si indeplineasca mandatul!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 10:09

Iata ce raspunsuri da viceprimarul unei comune din Brasov intrebat despre gunoaiele pe care se pare ca utilajele primariei le-au ascuns pe campurile din jurul localitatii!

Cel care nu are chef de explicatii este viceprimarul comunei Augustin. Am fost in biroul lui, in timpul programului, cu cateva filmulete, in care un utilaj de-al primariei este surprins ca ascunde gunoiul sub pres. Mai exact, il astupa cu pamant.
Pus in fata imaginilor, reprezentantul comunei, care nu a vrut sa stea de vorba cu noi, cu camera de filmat la vedere, ne-a raspuns sec: „de unde stiti ca nu sunt trucate?”

Trucaj sau nu, nu decidem noi.

Cert e ca, in curtea institutiei am gasit chiar utilajul din filmare. Pentru ca am vrut sa aflam adevarul, l-am invitat pe vice la locul cu pricina. Deranjat de prezenta noastra si a reclamantului, vicele a izbucnit.


Reclamantul, care este fostul edil, sustine ca s-a saturat ca gunoiul sa fie aruncat pe camp, transformandu-l intr-un focar de infectie.  De vina, spune el, ar fi chiar actuala conducere, care si-ar fi pus angajatii sa arunce acolo resturile menajere. 
Iar ca sa-i prinda in fapt, barbatul s-a furisat prin tufisuri si i-a filmat. Autoritatile spun ca au contract cu o firma de salubrizare, iar deseurile sunt duse la rampa. Numai ca, imaginile par sa-i contrazica.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Reclamantul sustine ca a sunat la 112 si la Garda de Mediu, insa, cei

din urma ar fi spus ca nu au benzina sa ajunga. Au reusit abia dupa o saptamana.Desi initial s-a facut ca nu stie despre ce este vorba, dupa ce a vazut imaginile, primarul comunei Ormenis s-a dat pe brazda.

Dupa ce am sunat la Garda de Mediu, a venit si raspunsul.  Gunoiul care la inceput nu s-a confirmat, dupa implicarea presei s-a transformat intr-o amenda. De 3.000 de lei.