Este insarcinata in 8 luni, dar iubita lui Florin Salam le da peste nas carcotasilor. A ramas la fel de sexy

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 sep 2020, 03:40

I-a lasat pe toti cu gura cascata. Roxana, iubita lui Florin Salam mai are putin si naste, insa nu va ganditi ca sta inchisa in casa!

Aflata pe litoral, viitoarea mamica intoarce toate privirile chiar daca este insarcinata in 8 luni si se pregateste sa aduca pe lume o fetita. Imbracata cu o camasa alba, simpla, parul prins si ochelari de soare, bruneta este o aparitie de zile mari. Cu burtica acoperita, nici nu zici ca este gravida. Roxana are picioare la fel de ferme si tonifiate, semn ca sarcina nu lasa amprente prea mari pe corpul ei.

Dar stati sa o vedeti la plaja!

Nu va ganditi ca arata asa pentru ca nu are pofte. Ba chiar, Florin Salam ii ofera tot ce isi doreste si are grija ca printesei lui sa nu-i lipseasca nimic. Cum in jurul ei erau tot felul de bunatati, Roxana nu ezita si isi cumpara un porumb fiert. Doar are voie.

De cum a ajuns pe malul marii, Roxana si-a cautat un loc numai bun pentru plaja.

Dupa ce s-a uitat de jur imprejur, bruneta si-a descheiat camasa, iar pret de cateva minute si-a aranjat bine sutienul si slipul ca nu cumva sa se vada mai mult decat trebuie. Imbracata intr-un costum de baie, Roxana demonstreaza ca nu si-a pierdut sex appealul. Nu a luat multe kilograme in plus si nu are nici celulita. Cum cel mai probabil Florin se odihnea dupa o noapte de cantat, Roxana s-a uns singura cu ulei ca sa se protejeze de soarele arzator si s-a relaxat langa valuri.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Roxana Dobre va naste peste cateva saptamani o fetita. Este primul copil al cuplului, care se pregateste si de nunta.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.