Vino in acest weekend la Liberty Parade, cea mai mare manifestare a spiritului liber si a muzicii electronice din Romania

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 10:11

Peste 70.000 de tineri sunt asteptati sa participe in acest week end pe plaja Liberty Arena dintre Venus si Saturn la cea mai mare manifestare a spiritului liber si a muzicii electronice din Romania: Liberty Parade.

Intr-un maraton de peste 12 ore de muzica dance, 18 dintre dintre cei mai cunoscuti DJ autohtoni vor realiza mixuri spectaculoase intre muzica electronica si cea live, intr-o desfasurare de forte  care va duce spectacolul de lumini si de sunet dincolo de orice a fost trait sau imaginat in show-urile de gen de pana acum la noi.

Liberty Parade se desfasoara pe una dintre cele mai mari scene pentru un show romanesc -  37m deschidere, 15 metri adancime, 14 metri inaltime- o structura care suporta la aceasta editie Liberty Parade 360 de tone echipament si e inconjurata de

400mp ecrane care duce la o deschidere de 60m.

DJ-ii din line-up sunt: Emil Lassaria, Cristi Stanciu, Dj Andi, DJ Optick, Liviu Hodor, Raoul Russu, Vika Jigulina.

Urmand trend-ul international al mixurilor dintre muzica electronica si cea live, fiecare dintre DJ-ii din line-up va avea in acest an un moment special (de cateva minute) cand va lansa o provocare pentru un artist din zona muzicii pop sau rock de a face fata ritmurilor electronice intr-un performance live.


Cei mai multi dintre artistii invitati sunt surpriza, dar numele pe care organizatorii le-au anuntat pana acum sunt Puya, Marius Moga si Lucia.

Caravana Liberty Parade incepe la ora 16.00, cu patru camioane care trec prin centrul statiunilor din Olimp pana in Venus. Dj-ii care vor insoti caravana energiei, a costumelor pline de culoare si a oamenilor lipsiti de griji si de complexe sunt: DJ Saguna DJ Deeper, DJ Seka, DJ Aser, DJ Parker, Dj Mentol, Dj Beaghy.
( aici puteti vedea o animatie cu traseul caravanei Liberty Parade 2015).

In acest an, in premiera, distractia incepe inca de pe drumul catre mare. De vineri de la ora 15.00 in benzinaria OMV de pe Autostrada A2 km 49, catre litoral, vor mixa Dj Mark Rayen, DJ Deeper, DJ Dark, DJ Afgo, set-urile se vor incheia cu o ora inainte de debutul caravanei la Olimp.


In 2015 Liberty Parade trece la nivelul urmator: TRANSFORMAREA. Accesul este liber, insa participantii trebuie sa aiba peste 18 ani.

Accesul in Liberty Arena se va face dinspre Saturn incepand cu ora 19.00.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: