A venit momentul mult asteptat! Leo de la Strehaia si-a gasit iubita inimii sale! Pe cine a ales dintre Dana Criminala, Renata si Loredana Chivu

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:21

Dupa aproape 3 luni de telenovela, Leo a reusit sa isi dea seama care e femeia visurilor sale si cu care vrea sa isi petreaca vara.

Printul tiganilor a oscilat intre Dana Criminala, Renata, Loredana Chivu si Beyonce de Romania. La un moment dat, acesta se gandea sa se intoarca la Anca, dar a marturisit ca a fost o gluma.

Joi seara, in finalul sezonului WOWbiz, Leo si-a strigat iubitele pe nume, dar nu au aparut. Acesta a strigat chiar si numele fostei sale sotii, Anca, dar nici ea nu a venit. Singura care nu l-a dezamagit a fost Renata.



"Ei zic ca ma vor cu Loredana, dar pun pariu ca si atunci vor sari in sus. Nu voi mai tine cont de nimeni. Eu am vorbit si cu copiii mei. Ei sunt de acord cu mine. Anca! Dana Criminala! ACum toata lumea se bucura, mai ales mama mea. Toata Strehaia chiar. Renata! Nu a venit. Cine mai e? Loredana! Nu a venit. Esti fericita, mama? Acum am ramas singur.
Daca nu au venit inseamna ca nu a fost sa fie"
, a spus Leo.

"Anca nu vine ca e stresata! Sa nu ai greseala pe tine. Sultana a dat in carti si a spus ca ai farmece. Ca mama cu fata ti-au facut vraji. Da, cea mai fericita!", a replicat Maria.
Olga, sora lui Leo, s-a aratat inversunata oricarei fete: "O sa ramana cu Anca.
Niciodata nu o sa-l las cu nicio cu*va de-a lui"


Ei bine, dupa cateva clipe de suspans, Renata a aparut in platou si a dansat cu Leo.

"Am auzit ca Loredana s-a suparat si a scris pe Facebook. Am stat ieri de vorba cu ea si asa e, am ajuns la concluzia ca nu suntem compatibili. Toata perioada asta eu am suferit dupa Renata si am vrut sa o fac geloasa, sa vad daca simte ceva pentru mine, daca ma iubeste.
Eu m-am certat grav cu Renata acum cateva luni si cred ca de aia s-a intamplat asta, ne-am tot ambitionat unul pe altul. Dar ne iubim. Imi pare rau ca am facut-o pe Renata sa se simta prost cateodata. Da, mi-am dorit sa fiu cu Loredana, dar am ajuns la concluzia ca nu imi poate oferi ce vreau eu si invers. Eu nu ii interzic nimic Renatei si nici ea mie"
,
a marturisit Leo.
##VIDEO141584##

(Sursa: WOWbiz)

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.