Dupa luni la rand de scandaluri, intrigi amoroase si dezvaluiri socante, Leo de la Strehaia a facut marea alegere! Care este femeia care i-a furat inima?

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 10:12

Anca, Loredana, Dana Criminala sau Renata? Care este femeia care i-a furat inima ? Aflati, acum!

Renata a intrat in platoul Wowbiz ca o adevarata „grenada”, asa cum o si numeste satra de la Strehaia! Dupa ce cu o seara inainte, Leo anunta ca vrea sa ramana cu Loredana Chivu, iata ca decizia finala a fost sexoasa bruneta care i-a dat cu spray paralizant in ochi in urma cu cateva zile. Nimeni nu si-a putut explica alegerea Printului Tiganilor, care a uitat si de fosta sotie, Anca, dar si de celelalte femei care i-au fost alaturi.

Imbracata intr-o rochie din dantela neagra, lunga, partial transparenta, cat sa-i descopere picioarele zvelte si, bineinteles, cu bustul la-naintare, Renata a tinut sa aiba o aparitie de gala in seara cea mare! A zambit  de cum l-a vazut pe Leo si i-a facut declaratii de dragoste.

Ca sa o convinga pe mama lui Leo sa o accepte in calitate de viitoare nora, Renata a venit cu un cadou la care nimeni nu s-ar fi gandit.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Numai ca fericirea lor nu e si fericirea satrei de la Strehaia. Dupa ce au auzit pe cine a ales Leo, rudele  au luat foc!
Numai ca inima lui Leo nu asculta de regulile familiei si nici de altcineva, ci face ce simte!
Si tot de la toamna,

Renata va fi si asistenta emisiunii wowbiz! Asa ca o eventuala nunta va fi transmisa tot de Kanal D!