Cel mai bogat roman, Ioan Niculae, a respirat pentru cateva clipe aerul libertatii

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 10:13

Iata primele imagini cu magnatul la 4 luni de cand a fost condamnat.

Cel mai bogat roman, Ioan Niculae, condamnat definitiv la doi ani si sase luni de inchisoare pentru coruptie, pare sa aiba regim preferential chiar si dupa gratii. Altfel, de ce ar fi fost parcata duba care il aducea la DNA int-un nou dosar, in asa fel incat magnatul sa fie ferit de ochii presei si ai lumii?

Tratamentul nu e pentru toata lumea. Domnul din imagine, spre exemplu, este coborat in mijlocul curtii Directiei Nationale Anticoruptie.

Totul e la vedere pana la intrare.

O fi intrat Ioan Niculae prin spate, dar a iesit prin fata. Si uite asa s-a vazut si marea schimbare. Au ramas prin poze si amintiri vacantele exotice si costumele afisate pe la reuniuni simandicoase, magnatul e acum doar detinut.
Poarta tricou sport, blugi si o pereche de adidasi.

Unde pui ca duba penitenciarului nu se compara cu masinile luxoase in care era obisnuit.

Ioan Niculae este urmarit penal de aceasta data sub acuzatiile de  cumparare de influenta, instigare la evaziune fiscala si instigare la spalare de bani. In acest nou dosar apar  numele presupusei amante si al fiicei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Prejudiciul adus statului in acest caz este de peste 11 milioane

de lei. Culmea, unul dintre denuntatorii din dosar este nimeni altul decat Dorin Cocos, caruia Ioan Niculae i-ar fi promis un milion de euro in schimbul obtinerii unor subventii.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.