Se uita in fiecare zi pe geam si plange! E cutremurator de ce nu poate iesi aceasta fetita afara. Ce se intampla daca soarele ii atinge pielea

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 26 sep 2020, 03:10

Tanara din imaginile alaturate pare normala la prima vedere, dar sufera de o boala crunta, care i-a transformat viata intr-un cosmar!

Savannah Fulkerson are intoleranta la soare, afectiune a pielii care nu ii permite sa traiasca normal. Ea nu trebuie sa stea in lumina directa a soarelui, iar cand iese afara pe timpul zilei trebuie sa se imbrace din cap pana in picioare, in asa fel incat foarte putina piele sa ramana expusa.

In caz contrar risca aparitia unei crize care i-ar putea provoca moartea. Parintii spun ca au observat primele probleme la varsta de 4 ani; de fiecare data cand fetita statea la soare acuza dureri extrem de puternice si cerea la propriu sa fie racita, simtind ca si

cum ar avea arsuri pe interiorul corpului.

Ulterior, la un control de specialitate amanuntit, medicii le-au spus ca Savannah sufera de aceasta boala extrem de rara pentru care, din nefericire, nu exista tratament.

Parintii sunt insa increzatori si spera ca, in cele din urma, sa gaseasca leacul salvator si sa-i ofere fetitei lor o sansa la o viata normala.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: