"Femeia magnet" a uimit o lume intreaga! Zinaida Stoenescu ridica persoane de 100 de kilograme cu puterea mintii si sustine ca vindeca pana si cancerul

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 23 aug 2021, 03:35

Multi ar spune despre ea ca are puteri supranaturale; altii, ca este doar o vanzatoare de iluzii. Dar camera de luat vederi nu minte! Este, cu siguranta, cel mai cinstit martor.

Vorbim despre Zinaida Stoenescu, supranumita femeia magnet. Reuseste cu propria ei energie sa ridice pur si simplu oameni de peste 100 de kilograme fara sa ii atinga. Despre Zinaida Stoenescu ati auzit pentru prima oara la Kanal D.

Se intampla in urma cu aproape 2 ani la emisiunea Asta-i Romania!. Zinaida si-a mostenit talentul de la bunica ei basarabeanca, de origine poloneza. A descoperit ca are puteri tamaduitoare in urma cu multi ani, cand a aflat ca fiica ei este bolnava.



"Avea leucemie, nu mai exista nicio cale de tratament. Cand m-am trezit, era 4 dimineata, mirosea a mort. Parca cineva ma indemna sa imi folosesc puterile si sa imi tratez fiica", spune Zinaida. A fost primul pacient pe care l-a vindecat.

Au urmat de atunci mii si mii de bolnavi, care i-au calcat pragul sperand intr-o minune. Si, conform celor povestite de Zinaida, in majoritatea cazurilor minunea a venit.


Urmariti un material video halucinant:
##VIDEO141633##

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”