A vrut sa se racoreasca si a decis sa faca un dus. E incredibil ce i s-a intamplat dupa 4 minute! Nu se astepta la asa ceva

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 26 sep 2020, 02:55

Elisabeth Buecher, o artista originara din Franta, care locuieste acum in Marea Britanie, a decis sa isi puna in aplicare o idee mai veche.

Tanara a realizat un dus dotat cu niste tepi imensi de plastic care se umfla automat la 4 minute dupa ce ai inceput sa te speli. Tepii sunt inofensivi, nu provoaca rani, insa cu siguranta sperietura provocata de declansarea lor este destul de puternica.

Care este insa rolul acestui dus mai special? Tepii reprezinta de fapt un sistem de avertizare, care te anunta intr-un mod amuzant ca ai consumat prea multa apa si ca ar fi cazul sa iesi.



Prin inventia ei, Elisabeth vrea sa atraga atentia asupra cantitatilor impresionante de apa care sunt irosite in baie si incearca sa educe consumatorii sa foloseasca aceasta resursa naturala intr-un mod rational.


Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”