18 DJ au incins atmosfera la Liberty Parade

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 10:14

Zeci de mii de tineri au cantat si dansat sambata seara in Liberty Arena in cea mai mare desfasurare de forte pentru celebrarea muzicii electronice: Liberty Parade.

Show-ul de anul acesta a cuprins, pe langa cei 18 DJ care au incins atmosfera, spectaculoase focuri de artificii care au marcat mai multe mmomente din line up, proiectii senzationale, lasere, confetii si efecte speciale comparabile cu marile spectacole internationale de gen.

Ca in fiecare an, Liberty Parade a inceput cu Caravana Libertatii. Sute de oameni au urcat in cele patru camioane,  intr-o parada a celor mai spectaculoase costume, a  oamenilor care nu au inhibitii si nici prejudecati, parada care a parcus statiunile de la Olimp pana la Venus si a durat aproape 4 ore.



Show-ul Liberty Parade 2015 a debutat cu o proiectie de 15 minute, un adevarat scurt metraj de animatie cu efecte speciale care au uimit audienta, un recital al tehnologiei de ultima ora in care efectele live (artificii, lasere) au fost mixate pe un film de animatie care spunea, pe 450 mp de ecrane, povestea conceptului acestui an.

18 dintre  dintre cei mai cunoscuti DJ autohtoni au realizat mixuri spectaculoase intre muzica electronica si cea live avand invitati speciali, in scurte momente surpriza, din alte zone muzicale, invitati  care au transformat Liberty Arena intr-o incendiara sala de
concerte  (Amna, Marius Moga si Whats up, Lucia, Voltaj, Puya,  Sistem, Dorian, Raluk).

”Faptul ca artisti foarte mari de talia lui Voltaj, Marius Moga sau Puya au facut efortul sa vina la Liberty Parade 2015 pentru a urca pe scena doar 3 minute alaturi de DJi foarte cunoscuti e o intamplare care ne onoreaza. Anul acesta Liberty Parade a vorbit despre Transformare si a aratat publicului ca si in Romania genurile muzicale pot face un cross, ca artistii mari pot iesi din zona de confort si din directia muzicala care i-a facut faimosi si pot lucra cu DJ-i pentru
noi productii, asemanatoare  daca vreti cu jam sessions din jazz, doar ca- evident- vorbim de muzica electronica.

Am vrut sa aducem si o altfel de emotie in show, data de prestatia live si s-a dovedit ca publicul a gustat din plin experienta: o arena intreaga a cantat ”20 de ani”, hitul trupei Voltaj, in ritmuri noi date de DJ Andi intr-unul dintre cele mai emotionante momente ale serii”, spune Alexandru Baculea, producator general Liberty Parade.


Pe scena Liberty Parade 2015 au urcat in ordine: Emil Lasarria (invitat special Amna), Cristi Stanciu (invitati speciali Puya, respectiv Marius Moga si Whatsup), DJ Andi (invitat Voltaj), DJ Optick (invitat Lucia, cu un moment live la pian), Liviu Hodor (invitat Dorian), DJ Raoul Russu (invitat Raluk), DJ Vika Jigulina.   

Liberty Parade s-a desfasurat pe una dintre cele mai mari scene pentru un show romanesc -  37m deschidere, 15 metri adancime, 14 metri inaltime- o structura care a sustinut 360 de tone echipament si a fost inconjurata de 400mp ecrane care au dus la
o deschidere de 60m. Proiectiile video au fost realizate de Les Ateliers Nomad, dupa un story de Alexandru Baculea.

Credit foto Valeriu Catalineanu/ Romanian Club Culture

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.