Doua perechi de gemeni au fost schimbate la nastere. Dupa 27 de ani, s-au intalnit intamplator pe strada. Au fost SOCATI de asemanare. VIDEO

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 26 sep 2020, 02:25

In 1988, intr-un spital din Bogota, Columbia, doua perechi de gemeni indentici au fost separati accidental.

Gemenii au fost separati si fiecare familie a primit cate un baiat din fiecare pereche. Timp de 27 de ani au trait in colturi diferite ale tarii si nu au stiut de existenta celorlalti. Totul s-a schimbat in momentul in care cele doua familii s-au mutat in acelasi oras.

Un prieten al unuia dintre frati, care lucra  ca instalator, a intrat intr-o zi intr-o macelarie si a descoperit ca macelarul era amicul sau, sau cel putin asa a crezut.

I-a aratat instalatorului o fotografie cu barbatul care semana cu el si apoi i-au cautat pagina de Facebook. Acolo a descoperit ca amandoi au frati care seamana leit.

Urmatorul pas a fost o intalnire intre cei patru frati, care a fost inregistrata de un prieten. In prezent toti cei patru locuiesc impreuna.

Iata momentul reintalnirii:

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”