Cagatay Ulusoy, actorul principal din "Yaman", asaltat de fane in timp ce lua cina intr-un restaurant

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:21

Cel de-al doilea sezon al serialului „Yaman” incepe miercuri, la ora 21:00, la Kanal D

Cagatay Ulusoy, actorul principal din serialul “Yaman”, ce va fi difuzat de Kanal D incepand de miercuri, 29 iulie, de la ora 21:00, a avut parte de o experienta inedita in timp ce lua cina intr-un restaurant. Acesta a fost asaltat de un grup de tinere care nu s-au lasat pana nu au intrat in posesia tacamurilor pe care le utiliza.

Am ramas uimit. A fost cea mai trasnita cerere pe care am primit-o.

Eram in restaurant cu niste prieteni si un grup de tinere m-au recunoscut. Initial am crezut ca doresc un autograf. Dar mi-au cerut permisiunea sa cumpere farfuria si furculita pe care le foloseam in acel moment. Este cea mai neobisnuita cerere pe care am primit-o pana acum ”, a declarat Cagatay Ulusoy.

Actorul principal din "Yaman" spune ca s-a obisnuit greu cu statutul de vedeta.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dupa ce am castigat titlul de Best Model a venit prima oferta de a juca intr-un serial.

Programul meu era foarte incarcat si a trecut o perioada lunga pana am realizat ca aveam deja fani. Este placut sa intalnesti oameni care iti apreciaza munca ”, a subliniat Cagatay.

Pe Cagatay Ulusoy il puteţi urmari, incepand de miercuri, de la ora 21:00, in noul sezon al serialului “Yaman”, la Kanal D.

Serialul va fi difuzat saptamana aceasta de miercuri pana vineri, de la ora 21:00, dupa serialul „Dila”, urmand ca de saptamana viitoare, sa fie difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

 

Taguri: