Peruci colorate, mumii care prind viata si multe fluiere la gat! Asa a aratat cel mai asteptat eveniment al anului - Liberty Parade

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 sep 2020, 02:05

70 de mii de oameni s-au strans pe plaja dintre Venus si Saturn, unde au dansat pana in zori, pe muzica electronica.

Nici nu stiai unde sa privesti mai intai- a fost explozie de culoare aseara, la Liberty Parade. Scena a avut un joc de lumini spectaculos, dar nici participantii la eveniment nu s-au lasat mai prejos.

Emil Lassaria a inceput seara cu o muzica plina de energie. Nimeni n-a stat locului, ba din contra- turistii s-au simtit ca pe ringul de dans- si-au scos la inaintare toate miscarile fatale!



Si un aspect extrem de important- la un eveniment de asemenea anvergura, important e sa fii cat mai aparte- de
aceea, o intreaga familie din Baia Mare s-a deghizat cu peruci care mai de care mai colorate. Capul familiei- un tehnician care lucreaza in Londra, avea cea mai tipatoare peruca, dar si cele mai rezistente  bucle!

O alta aparitie la Liberty a fost si mireasa din imagine- ea nu era deghizata, ci spusese „DA” in urma cu cateva ore. Asa cum spune traditia, rudele au furat-o de la nunta si au adus-o la eveniment.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Maratonul de muzica dance a tinut toata noaptea, iar intrarea a fost libera. Aproape 70 de mii de oameni au dansat pe muzica mixata de Emil Lassaria, Dj Andi, Raul Russu si multi altii, intr-o petrecere cum numai la Liberty Parade se intalneste.


 

Taguri: