Lovitura de teatru in cazul uciderii Elodiei. Cristian Cioaca arunca bomba!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 10:17

Dispozitivul, din pricina caruia a fost condamnat, n-ar fi altceva decat o jucarie, iar dovezile pe care le aduce sunt cutremuratoare.

Cu dintii se agata Cristian Cioaca de orice urma de speranta ca va scapa de condamnare. La un an de la sentinta, fostul politist sustine ca are dovezi halucinante in favoarea sa. Dispozitivul folosit de anchetatori pentru depistarea ADN-ului Elodiei si care il incrimina pe Cioaca ar fi fost o jucarie.

„Anchetatorii  au inserat mentiuni false cu privire la aptitudinile dispozitivului numit ADE 650- in fapt, o jucarie.

Ca urmare a "investigatiilor"  facute de catre echipa de procurori/anchetatori(...) cu ajutorul dispozitivului ADE 650 s-a emis ipoteza distrugerii cadavrului de catre mine.”

Condamnat la 15 ani si 8 luni de inchisoare pentru uciderea Elodiei, fostul politist a facut propria ancheta: „Inca din anul 2010, acest dispozitiv a fost socotit parte dintr-o sarlatanie- motiv pentru care<> sau a fost pus sub acuzare si condamnat in Marea Britanie.

Procurorul Richard Whittam a sustinut invinuirea lui James McCormick in fata Curtii Old Bailey din Londra, acuzandu-l ca a prezentat aceste dispozitive ca detectoare de bombe si corpuri umane/ cadavre, aceste dispozitive fiind in realitate simple jucarii .”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată.

„Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cristian Cioaca spera ca plangerea facuta la Parchetul Militar ii va obtine clementa: „ De modul in care veti lamuri aceasta plangere va depinde destinul meu si al copilului meu.” Ramane de vazut ce vor dispune procurorii militari in aces >sau a fost pus sub acuzare si condamnat in Marea Britanie. Procurorul Richard Whittam a sustinut invinuirea lui James McCormick in fata Curtii Old Bailey din Londra, acuzandu-l ca a prezentat aceste dispozitive ca detectoare de bombe si corpuri umane/ cadavre, aceste dispozitive fiind in realitate simple jucarii .”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cristian

Cioaca spera ca plangerea facuta la Parchetul Militar ii va obtine clementa: „ De modul in care veti lamuri aceasta plangere va depinde destinul meu si al copilului meu.” Ramane de vazut ce vor dispune procurorii militari in acest sens.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.