A ramas INTENTIONAT insarcinata la 16 ani, iar motivul este unul halucinant. Parintii sunt bulversati si nu isi pot reveni din soc

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 26 sep 2020, 01:20

Nu stim ce a fost in mintea ei, insa tanara din imaginea alaturata si-a socat toti cunoscutii cu o serie de decizii bizare pe care le-a luat.

Pe numele ei Rachel Hendry, tanara a vrut inca de cand era mica sa devina cat mai devreme mama. Motivul este unul ciudat, pe care multa lume nu l-a inteles: ea isi dorea ca diferenta de varsta intre ea si copil sa fie cat mai mica, pentru ca acesta sa ajunga sa fie cel mai bun prieten al ei.

Desi parintii nu au luat-o in serios, Rachel si-a pus planul in aplicare.

A ramas insarcinata la 16 ani cu un baiat mai mare cu 6 ani decat ea, si a nascut la varsta de 17 ani.

Vazandu-si visul implinit, acela de a fi o mama tanara, adolescenta a ignorat sfaturile tuturor si a renuntat si la scoala, pentru totdeauna, spune ea, motivand ca vrea sa se dedice in intregime bebelusului ei.

Cum comentati gesturile ei?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.