Gigi Becali este un tata fericit. Fiica lui, Alexandra, a intrat cu brio la Facultatea de Drept!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 10:21

Tanara a fost admisa cu o nota mare, lucru care l-a facut sa se simta mandru pe celebrul sau tata!

Tanara Alexandra poate fi deja numita viitoarea doamna judecator sau avocat. Adolescenta i-a crescut pana la cer mandria tatalui si a familiei atunci cand a fost admisa la Facultatea de Drept a unei universitati particulare.

Alexandra a inceput vara in forta, cu o nota foarte mare la examenul de Bacalaureat. Aproape de 9,50  a fost media generala cu care fiica mijlocie a finantatorului Stelei a iesit de pe bancile liceului.

N-a stat mult pe ganduri in alegerea viitoarei cariere: Alexandra stia de mica faptul ca vrea sa urmeze Dreptul. Zis si facut!


In urma cu aproximativ doua saptamani, adolescenta a sustinut examenul de admitere: o proba scrisa, cu intrebari grila dintr-un domeniu la alegere. Cunostintele acumulate in timpul liceului i-au adus nota 9 la examen si 9,21 ca medie finala la admitere. Cum sa nu se mandreasca tata cu o astfel de comoara?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Desi

tanara a reusit o performanta deosebita la admitere, tatal ei are grija sa o mentina „cu picioarele pe pamant”.
Acum, tanara abia asteapta sa inceapa anul universitar si sa desluseasca toate secretele legilor. O mai despart doar cativa ani de cariera mult visata!

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.