Arena Bucatarilor: Reteta delicioasa de piept de rata cu varza si fructe de padure. Uite cat de usor poti sa o prepari

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:21

Liviu Preda a fost invitatul lui Chef Cezar, alaturi de care a gatit o reteta delicioasa cu carne de rata.

Pentru reteta sa, bucatarul Liviu Preda a pregatit un pandispan, un piure de pastarnac si carpacio de morcovi.

Pentu pandispan, Liviu a folosit un ou si o lingurita de pesto de busuioc. A adaugat o lingurita de praf de copt si lapte, apoi a bagat amestecul la cuptor.

Pieptul de rata trebuie sa fie gatit la o temperatura mai joasa. Astfel, isi pastreaza savoarea si aromele.

Liviu Preda a pus pieptul de rata intr-un grill, apoi l-a mutat in cuptor.

In grasimea de la pieptul de rata a pus varza rosie, mar si fasii foarte fine de praz. Pentru a vedea cum a integrat in aceasta reteta exceptionala  fructele de padure si piure-ul de pastarnac, urmareste videoclipul urmator:
##VIDEO141796##

 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”