Pare o pitipoanca ce isi doreste sa fie ca o papusa, dar corpul ei arata ASA din cauza unei boli CUMPLITE! Povestea SOCANTA a acestei fete

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 26 sep 2020, 01:05

Desi la prima vedere tanara din imagine poate parea o pitipoanca ce isi doreste sa semene cu o papusa, ea ascunde o poveste tragica.

Amber Guzman, in varsta de 28 de ani, sufera de ceva ani de o boala cumplita: distrofie musculara. Afectiunea a evoluat odata cu trecerea timpului, iar acum fata este atat de slabita incat nici macar nu poate inghiti mancarea si nu poate merge.

Astfel, ea trebuie tinuta in brate de catre altcineva pentru a se deplasa, si se hraneste artificial, cu ajutorul unor tuburi. Desi initial a fost extrem de afectata de starea ei, tanara a reusit sa gaseasca o solutie pentru a nu-si pierde optimismul: a ales sa traiasca precum o papusa; facand acest lucru, uita ca nu

se poate ingriji si nu isi poate coordona miscarile.

Pentru a intra cat mai bine in pielea personajului, ea a adoptat un look neobisnuit, care atrage imediat atentia celor care o vad. Amber Guzman este acum o vedeta si in mediul online, iar toti cei care ii afla povestea o admira pentru curajul ei.

Voua cum vi se pare?

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”