Dila - Rezumatul episodului 65

Autor: A.M. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:21

Melike ii cere iertare Dilei pentru tot raul pricinuit.

Induiosat de rugamintile disperate ale lui Canip, Azer renunta la razbunarea impotriva barbatului, crutandu-i viata. Speriat, Canip ii marturiseste stapanului sau ca s-a aliat cu Sultan, numai sa scape nevatamat.

Riza se intalneste cu Dila pentru a-i cere socoteala acesteia dupa ce depusese marturii mincinoase pentru a-l proteja pe Azer. Barbatul se infurie si mai mult cand afla ca iubita sa il vizitase pe Suat pentru a-l determina sa isi retraga plangerea impotriva lui Azer.



Afland despre faptele lui Sultan, Azer merge la aceasta si ii impune sa paraseasca conacul Barazoglu cat mai repede, pentru a scapa cu viata.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16785689/1/media-143823958353399700.jpg
Pe de alta parte, Melike merge sa ii

ceara iertare Dilei, asa cum ii promisese lui Riza. Surprinsa de atitudinea pasnica a viitoarei sale soacre, Dila accepta invitatia la cina de la conacul Selamoglu.

Fatma, care o dispretuia pe Melike pentru tot raul pricinuit familiei sale, accepta sa se impace cu mama sa, la insistenta acesteia din urma, atunci cand afla ca femeia ii ceruse iertare Dilei.

Pe de alta parte, Azer se intalneste cu Canan pentru a-i demostra acesteia ca este nevinovat.
Azer ii spune ca stie cine este de fapt criminalul mamei cumnatei sale.