Dila - Rezumatul ultimului episod

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:21

Dusmanii de moarte au devenit prieteni.

In ultimul episod al serialului, Dila isi calca peste orgoliu si merge la conacul Selamoglu, la cina organizata de catre Melike in cinstea impacarii lor, dupa multe necazuri pricinuite acesteia. Hotarata sa ingroape securea razboiului, Melike o intampina cu afectiune pe Dila, marturisindu-le tuturor ca nu se va opune casatoriei dintre Riza si iubita sa.

La conacul Barazoglu, Azer ii spune lui Sultan ca va raspunde in fata legii pentru crima comisa, iar politistii nu intarzie sa apara.

Intre timp, Dila afla de la Canan ca mama sa fusese ucisa de catre Sultan. Ingrozita de cumplita veste, Dila ii cere socoteala lui Sultan in timp ce aceasta este incatusata de politisti. Vrand sa se razbune pe Azer pentru denunt, Sultan dezvaluie in fata tuturor ca acesta a atentat la viata Dilei. Adevaruri dureroase ies la iveala unul dupa altul.

Constrans de imprejurari, Azer isi recunoaste vina fata de Dila, povestindu-i ca a fost obligat de Melike sa recurga la crima pentru a o recuceri pe Fatma.
Pentru a-si spala rusinea, barbatul ii marturiseste Dilei ca Suat si Dogan s-au aliat si se folosesc de Fatma pentru a-l distruge pe Riza.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16785746/1/media-143832261047972300.jpgAfland ca sunt panditi de un posibil pericol, Riza, Canan si Azer fac investigatii pentru a demasca complotul pus la cale de dusmanii lor. In cele din urma, Suat si Dogan sunt deconspirati si pedepsiti pentru faptele pricinuite.

Odata cu eliminarea dusmanilor, apele se limpezesc: Dila este impacata sufleteste ca a fost gasit criminalul mamei sale si este fericita alaturi de Riza, Fatma il iarta pe Azer si decid sa se

casatoreasca, iar Melike este linistita pentru ca s-a impacat cu toata lumea.

O nunta dubla, a lui Azer cu Fatma si a lui Riza cu Dila, incheie apoteotic istoria incalcita a celor doua familii. Riza si Azer, cei doi dusmani de moarte, devin acum rude si buni prieteni.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Câți invitați vor veni la nunta lui Iancu Sterp. Mama Geta spune cum se va desfășura evenimentul special din viața fiului. „Să se audă că e nuntă aici, în sat, că se însoară Iancu cel frumos.”

 

Taguri: