CE FACI IN WEEKEND? Mare, soare, concerte si festivaluri la care berea curge in valuri

Editor: Silviu Bunea Autor: A.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 10:35

Parca Romania intreaga se muta in acest weekend la Cluj. Se dubleaza, practic, populatia orasului! Nu se da nimic pe gratis, ci e mare festival, la care sunt asteptati 300 de mii de spectatori.

De la Cluj, ajungem la Oradea, unde canicula loveste de zile bune.   Sambata, insa, bihorenii ii vor veni de hac inamicului! In Parcul 1 Decembrie se organizeaza Marea Stropeala!

Vreti sa va simtiti ca intr-un resort de lux din strainatate, dar sa nu fiti prea departe de casa? Iata cat costa o vacanta de lux la Mamaia! Dumneavoastra decideti daca merita pretul!

Nu aveti niciun ban in portofel, dar vreti sa experimentati ceva nou? Cea mai inalta cladire din Romania, SkyTower, isi va deschide portile de astazi pana duminica pentru oricine vrea sa vada Bucurestiul de sus.

Oltenii vor da prazul pe bere weekendul asta! Mii de butoaie ii asteapta pe amatori in Piata Mihai Viteazu la Festivalul Prieteniei!

Superkombat ajunge la Mamaia pe 1 august! Gala de la malul marii este ultima sansa de calificare in  semifinala Superkombat de la Milano  pentru luptatorii romani. Fratii Stoica si Catalin Morosanu si-au asigurat deja locul.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

Concerte

sunt cu duiumul weekendul acesta la malul marii! Sambata, pe plaja Europa FM,  dintre Saturn si Venus, Vunk, Vama, Loredana, Holograf, Voltaj Si Smiley intretin atmosfera!

Loredana munceste pe branci. Tot sambata mai are un concert  alaturi de Sylvia si Dj Ryno la Mamaia.
Daca aveti chef de film, nu mergeti sa va incingeti in salile de cinema! In capitala, se deschid doua cinematografe in aer liber: unul in parcul Titan, altul pe terasa unui mall!

Acestea au fost recomandarile mele numai bune sa va mearga la suflet.

Sunt Ilinca Obadescu, pana saptamana viitoare va urez weekend placut!

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.