A pus cativa catei de usturoi in folie de aluminiu, apoi i-a bagat la cuptor. E GENIAL! O sa iti ploua-n gura cand o sa vezi rezultatul

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 10:35

Usturoiul prajit are nenumarate beneficii pentru sanatate, pe care nu le stiam pana acum.

Usturoiul iti imbunatateste sistemul imunitar, iti amplifica metabolismul fierului si e un medicament natural care lupta impotriva cancerului. De obicei, alimentele cele mai sanatoase nu sunt si gustoase, insa usutroiul este o exceptie.

Daca esti o persoana careia nu ii place usturoiul si gustul sau puternic, care isi influenteaza puternic mirosul respiratiei, trebuie sa incerci usutroiul prajit. Gustul puternic dispare si e inlocuit de un gust dulce, cu o aroma delicioasa.



In plus, scapi de mirosul neplacut. Trebuie sa incerci si tu, sa vezi cat delicios e. Ai nevoie de o folie de aluminiu si o hartie de copt, in care pui usturoiul. Adaugi cateva picaturi de ulei de masline, invelesti usturoiul in hartie si il bagi la cuptor:

 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”