Va pregatiti sa plecati cu masina spre plajele insorite din Turcia, Grecia sau Bulgaria? Inarmati-va cu multa rabdare!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 25 sep 2020, 23:30

Trecerea Podului Prieteniei de la Giurgiu spre Ruse e marele hop. Ore intregi asteapta soferii prinsi intre punctele de trecere a frontierei. De ce? Priviti!

Trecerea frontierei catre Bulgaria e un adevarat test al nervilor pentru toti soferii, mai ales pentru cei care pleaca in vacanta. Podul Prieteniei este in renovare, asa ca se circula pe o singura banda. Se lucreaza, insa, si pe soseaua care duce spre pod. Drept urmare, cozile sunt uriase.

Toata lumea incearca sa gaseasca o cale de scapare.Chiar daca prima banda este in reperatii unii soferi aleg sa mearga pe ea, in speranta ca ajung mai repede la destinatie.

In zadar, insa. Chiar daca reusesc sa ajunga la capatul podului, soferii tot au de asteptat. Aici nu mai pot forta nota.
Daca sunteti norocosi, intr-o ora si jumatate ajungeti din Romania in Bulgaria, acest drum l-ati fi facut in mod normal in cateva minute.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Daca

n-aveti ce face si plecati la drum vara aceasta, avem un sfat sa va dam: inarmati-va cu multa rabdare. Nu de alta, dar, „se munceste de zor, insa podul va fi gata abia anul viitor. ”

 

Taguri: