Adelina si Speak asteapta barza? Iata ce au spus cei doi inainte sa plece in vacanta

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 10:41

Au plecat, oare, sa se casatoreasca in Las Vegas? Adelina Pestritu si Speak ne spun totul despre planurile de vacanta dar si daca vine sau nu barza.

Umbla vorba ca frumoasa adelina ar astepta barza. Surpriza nu ar fi, insa, atat de mare, pentru ca Adelina si Speak au tot recunoscut ca  lucreaza intens la acest plan.

Asadar, nu-i exclus ca din vacanta din America sa se intoarca trei. Dimineata pe racoare, i-am surprins pe cei doi la aeroport. Imbracati lejer, si cu multe valize la purtator, Adelina Pestritu si Speak sunt gata sa decoleze spre tara tuturor posibilitatilor acolo unde vor avea parte de o vacanta de vis.

Doua saptamani lumea va fi a lor si a starurilor pe care Adelina si Speak spera sa le intalneasca la o cafea.Nu degeaba au ales, se pare, cei doi porumbei aceasta destinatie. Las Vegasul este supranumit si orasul casatoriilor la minut, aici peste 300 de cupluri isi declara dragostea in fiecare zi, asa ca  nu este exclus sa auzim si noi de o nunta ferita de ochii curiosilor?
Si cu siguranta, cei doi isi vor face timp sa se bifeze toate atractiile locului.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.