Mira, "muscata" de gelozie! Vezi ce gesturi ale lui Yaman ii dau de gandit tinerei indragostite, azi, de la 20.00, la Kanal D

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 10:42

Dupa aparitia lui Orkun si a prietenei sale, Ada, toata lumea este stanjenita de prezenta celor doi.

Bulversat de aparitia neasteptata a fiicei sale, Asim ezita sa dea mana cu aceasta, iar Ender si familia sa ii urmaresc indeaproape gesturile fetei.

In vreme ce toti barfesc despre Ada, Sude ii reproseaza subtil lui Orkun ca lucreaza pe cont propriu si acest lucru nu este pe placul ei, dar de fapt toata intamplarea ii convine de minune si va actiona in secret astfel incat sa incurce si mai mult lucrurile.

Desi se dorea ca totul sa ramana un secret, Sude are grija ca toata lumea sa afle ultima barfa, oferind presei de scandal informatia ca Ada este fiica marelui ASK.

Crezand ca totul este un scenariul bine gandit de fosta sa iubita, Asim se retrage de la petrecere si o suna pe Reyhan Arsen, avertizand-o ca joaca un joc periculos. Batranul ii cere femeii sa fie de acord cu un test ADN pentru a spulbera orice indoiala in legatura cu patarnitatea Adei.
Reyhan, care nu stia ce se petrecuse cu putin timp in urma si care cade in capcana intinsa de nimeni alta decat Sude, este uluita auzind ce ii cere Asîm si nu este de acord cu testul de paternitate.

A doua zi, Ada si Reyhan sunt asaltate de paparazzi care le intreaba daca este adevarat ca Ada e, de fapt, fiica lui Asim Sekip Kaya. Abia acum Ada afla adevarul, se supara pe mama sa si pleaca sa isi adune gandurile.

Asim vede stirea in ziare si il cearta pe Orkun, pe care il considera vinovat pentru ceea ce s-a intamplat, acuzandu-l ca a venit la o petrecere la care nu fusese invitat si a provocat intregul scandal in presa.

Pe de alta parte, Tan ii trimite din nou o revista Mirei cu mesajul ca o iubeste inca si o va iubi pana la moarte.
Panicandu-se, Yaman incepe sa dea tarcoale spitalului in care este internat fostul profesor al iubitei sale pentru a afla noutati despre acesta.

Intre timp, Mira sufera din gelozie pentru ca Ada l-a sarutat pe Yaman la petrecere. Insa cei doi se apropie din nou in momentul in care Mira constata ca cineva continua sa o hartuiasca din umbra.

Ender o intalneste intamplator pe Ada intr-o parcare si o aduce acasa sa ii prezinte familia.
Toti membrii familiei sale o primesc cu afectiune, insa Asim este distant si ii vorbeste foarte realist, spunandu-i ca el vrea sa fie facut un test ADN pentru a afla daca este sau nu fiica sa.
##VIDEO142091##
Simtindu-se jignita de asa-zisul sau tata, Ada decide sa plece inapoi la Londra, insa nu inainte de a merge la Asim pentru a semna actul prin care renunta la orice drept asupra averii acestuia.
Desi Ender se opune, fata semneza actul. Ender il roaga pe Yaman sa o opreasca pe Ada si sa o impiedice sa plece in strainatate. Yaman o insoteste pe Ada acasa la familia Serez, unde isi face aparitia si Mira care este din nou cuprinsa de gelozie, crezand ca iubitul sau flirteaza cu Ada.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: