Are 18 ani, dar o boala CRUNTA a facut ca trupui ei sa arate ca de 144 de ani! Aflata aproape de sfarsitul vietii, adolescenta spera la un leac!

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 23 aug 2021, 21:25

Ana Rochelle Pondare, o adolescenta filipineza, din Manilla, a fost diagnosticata cu progeria la varsta de 5 ani.

Progeria este o boala incurabila, care afecteaza o persoana din 4 milioane iar speranta de viata este de doar 14 ani. La 18 ani, Ana este una dintre cele mai longevive persoane cu aceasta boala. Ea este captiva intr-un corp care are caracteristicile unei persoane de 144 de ani.

Corpul ei s-a oprit din crestere iar parul i-a picat, dar asta nu o impiedica sa isi ajute familia, care are o taraba intr-o piata din oras.

In momentul in care a implinit 18 ani, parintii i-au organizat o petrecere, pentru a marca acest moment. Ea a fost imbracata in printesa

Recent ea s-a deplasat in Statele Unite, unde a participat, alaturi de alti bolnavi la o serie de teste. Oamenii de stiinta spera ca vor putea gasi un leac pentru aceasta boala. In prezent, exista 80 de copii in lume care au aceasta boala.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”