Cum are cineva o nemultumire, urca la inaltime. Spera ca isi rezolva problemele, dar se aleg cu amenda

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 25 sep 2020, 21:25

Ultimul caz e de-a dreptul halucinant. Dumneavoastra ce ziceti, e tragedie sau comedie?

Ce-o fi in capul barbatului, caruia apropiatii ii spun Satana, doar el stie. Omul, pe numele lui Florin Marin, sta cocotat de ore intregi pe acoperisul unui balcon, la peste 20 de metri de sol. La paine calda si tentative de suicid, lumea se strange ca la urs, asa ca zona Lacul Tei din Bucuresti se transforma, brusc, intr-o uriasa scena deschisa. In timp ce multimea de gura-casca isi da cu parerea, la parter, sotia organizeaza conferinta de presa.

Capul rautatilor si motivul protestului ar fi Manu Bombardierul. Patron de club de manele, barbatul l-ar fi bumbacit bine pe Florin Marin, protestatarul de pe balcon. E doar un santaj amarat, spune in replica acuzatul, contactat telefonic.

Unii  se amuza de situatie. Aceasta doamna traieste cu toata fiinta sa problema omului: „Imi vine sa si plang(…)Are baiat de 14 ani, il are pe ala micul, asa, de 7 ani, il da la scoala la toamna.

Omul asta are o problema si nu il ajuta nimeni?”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dupa ore intregi, barbatul i-a venit mintea la cap, din fericire.

A coborat si s-a ales cu o amenda pentru tulburarea linistii publice. E hotarat sa nu se lase pana nu-si va gasi dreptatea.

##VIDEO142208##