La Iasi exista o familie care intrece orice inchipuire. Si parintii, dar si copiii au puteri miraculoase

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 25 sep 2020, 20:55

Iata ce sunt in stare sa faca! Ce se-ntampla, oare, in aceasta familie aparent normala?!

Membrii familiei Cobileanschi uimesc o lume-ntreaga: sunt magneti vii cu puteri tamaduitoare. Se vorbeste despre ei in ziare, iar bioenergeticieni de renume ii recunosc in cercul lor select. Mii de suferinzi le-au trecut prin maini si au aflat aici, in micul cabinet din Iasi, de suferintele ascunse care le ingreuneaza viata.

Maria Cobileanschi scaneaza oamenii prin miscari ciudate, fiul ei e fiziterapeut, iar sotul- Vasili si fiica sunt ca niste magneti.


Ei bine, istoria familiei Cobileanschi- singura cu puteri miraculoase din Romania- a inceput dincolo de Prut. Maria a simtit, inca din copilarie, ca menirea ei pe pamant e alta decat a omului de rand. Nascuta in Moldova de peste Prut, femeia a renuntat intr-o zi la cariera de dascal si a plecat in Rusia, la Institutul de Cercetari Parapsihologice din Moscova. Aici avea sa fie luata sub ocrotire de faimoasa Djuna Davitashvili- probabil cea mai cunoscuta femeie-bioenergoterapeut din lume.

Asa decurge o sedinta de scanare parca din alta lume: cu miscari ciudate, se scaneaza pacientul- fara aparate medicale sau urma de magie, diagnosticul e pus in 10 secunde.


Membrii familiei Cobileanschi spun ca 70% dintre cei care ajung la ei sufera de boala mileniului III: stresul provoaca blocaje energetice pe care ei le depisteaza si le trateaza cu energii pozitive.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Aceste tratamente nu tin in niciun caz locul tratamentelor de specialitate. E greu de spus in ce masura contribuie la vindecare, insa, tot mai multi oameni continua sa isi caute vindecarea in cabinetul familiei Cobileanschi.

 

Taguri:

În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.