Seara, inainte de culcare, s-a dat cu o crema pe fata pentru a-si hidrata tenul. Cand s-a trezit dimineata si s-a uitat in oglinda a inceput sa URLE: "Arat ca un mutant!"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 25 sep 2020, 20:30

Katie Byrne, o tanara de 26 de ani, a platit 2.000 de lire pentru o vacanta de vis in Mexic, alaturi de iubitul ei. O crema de fata, insa, le-a transformat concediu intr-un calvar.

Katie si-a cumparat o crema de fata de la Clarins, pe care a dat 30 de lire, in speranta ca fiind atat de scumpa, o sa faca minuni pentru tenul ei. Din pacate, crema i-a distrus chipul.

Fata a avut o reactie alergica la una din substante, iar fruntea, dar si fata, i s-au umflat atat de tare incat tanara parea un mutant.

Medicul de la hotel i-a administrat imediat injectii pentru a calma alergia, insa Katie a ramas cu fata rosie, ca si cum ar fi fost arsa de soare.



"Cand imi vedeam fata in oglinda, incepeam sa plang. Eram ca un mutant din filme. Fruntea mea capatase o forma ingrozitoare. Daca medicul nu ar fi venit la timp, cred ca as fi murit", a declarat Katie.

Toata vacanta ei a fost distrusa. Katie nu a mai iesit din camera pentru ca ii era rusine de cum arata. La intoarcerea in tara, fata a cerut ca reprezentantii Clarins sa ii returneze banii
pe vacanta deoarece produsul lor este de vina pentru cosmarul trait.


Purtatorul de cuvant al companiei de produse cosmetice si-a cerut scuze pentru neplacerile create, insa nu a pomenit nimic de vreo despagubire financiara.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”